Брейн Сторм Консулт офис в град Пловдив

Брейн Сторм Консулт с нов модерен офис в град Пловдив

Ние от Брейн Сторм Консулт имаме удоволствието да Ви съобщим, че преди броени дни открихме своя нов офис в град Пловдив. След успеха на нашите три офиса в градовете София, Варна и Сандански и забележителното бизнес развитие на град Пловдив, беше логично решение да отворим офис тук. Стремежът ни е този брой да нараства с времето, да бъдем близо до клиентите като им осигурим удобен достъп до нашите услуги.

Брейнсторм офис в ПловдивВярваме, че градът под тепетата е чудесно място, където Брейн Сторм Консулт да предлага  висококачествено обслужване и решения за своите клиенти.  Новият ни офис е с адрес бул. Кукленско шосе № 11, Бизнес-сграда Ангелов, ет. 1, офис1 и ще предоставя цялото портфолио от услуги на компанията.

Официалното откриване на офиса ще се проведе на 15.10.2020 с церемония по освещаване от 16,00 ч. и четвърто поредно издание на Форума Сподели успеха си с нас“. Форумът ще се проведе от 18,00 ч. в Кино Арена Мол Марково Тепе в Пловдив. Той е продължение на проведените три предишни издания – в София, Варна и Сандански.

Надяваме се всички заедно, със съвместни усилия, да продължим да се развиваме и преуспяваме. Успех на колегите и добре дошли на нашите клиенти!