null

Сподели успеха си с нас!

Брейн Сторм Консулт, една от водещите български компании в областта на счетоводните услуги, финансовия одит, бизнес консултациите и разработването на софтуерни решения, организира различни форуми и събития. Един от тях е „Сподели успеха си с нас“,

По повод официалното откриване на офис в гр. Сандански, на 15 февруари, Брейн Сторм Консулт организира бизнес форум „Сподели успеха си с нас!“. На изисканото събитие участие взеха над 100 фирми от град Сандански и Югозападния регион, които имаха възможност да се запознаят с услугите, които предлага Брейн Сторм Консулт, както и да представят дейността си пред един от лидерите в предлагането на бизнес услуги в България. Организационен партньор на събитието бе ИВЕМ ЛАЙФ, като ние също имахме удоволствието да представим дейността си пред всички присъстващи.

Д-р Камелия Терзийска – собственик на Брейн Сторм Консулт, продължава тенденцията за разширяване на ръководената от нея компания, като Сандански се превръща в третия град след София и Варна, където фирмата открива офис.

Тя изрази увереност в бъдещата съвместна работа и взаимно сътрудничество с бизнеса, с цел развитие на добрия потенциал в град Сандански и Югозападния регион.

Коктейл – форумът се проведе и в гр. Варна по случай откриването на офис в морската столица.