Пон - Пет: 9:00 am - 06.00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ул. „Люба Величкова“ No 9, ет. 6
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult

Drop shipping

Drop shipping (дропшипинг) е изключително популярен търговски модел, при който продавачът (drop shipper) физически не притежава стоката и не разполага с нея в наличност, но я предлага на клиента. Той я рекламира и при реализирана продажба с получените от клиента си пари я закупува от нейния доставчик, който пък от своя страна има задължението да я достави.

По този начин Drop shipper може да извърша продажби от всяка точка на света, бързо и лесно. Той няма ангажимент откъм складова наличност, персонал, опаковане и доставка, а в същото време има достъп до богат продуктов каталог. Това изключително много минимизира разходите и съсредоточава усилията на Drop shipper най-доброто продуктово позициониране и обслужване на клиента. Популярността на този вид търговска практика произтича от това, че моделът ѝ се определя като безрисков и неизискващ голям стартов капитал. Реализираната печалба от дейността е на база разликата от цената на едро (производител) и цената на дребно (купувач).

Ние от Брейн Сторм Консулт се стараем да предложим на клиентите си максимално разнообразие от счетоводни и финансови услуги, за да задоволим специфичните нужди на нашите клиенти. Ето защо сме готови да ви съдействаме с осчетоводяване на сделките от drop shipping търговия.

За повече информация може да използвате формата „Направи запитване“ или да ни пишете на sales@brainstorm.bg или да се свържете с нас на +359 2 80 99 740.

Запознайте се с нашите услуги

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)

Нямате артикули в количката.

X