Пон - Пет: 9:00 am - 06.00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ул. „Люба Величкова“ No 9, ет. 6
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult

Ликвидация на фирма

Ликвидацията е производство, което се извършва във връзка с прекратяване на Юридическото лице, за да се ликвидира имуществото му, поради прекратяването му като правен субект. Назначават се ликвидатори, които се занимават с делата на дружеството, докато тече ликвидацията.

Минималният срок за протичане на процедурата по ликвидация е 6 месеца, като по време на срока, търговецът е длъжен да уреди всички свои задължения към трети лица.

Екипът на Брейн Сторм Консулт може да Ви окаже пълно съдействие по извършването на производство по ликвидация на Юридическо лице. Процедурата се извършва в наколко етапа. Ние се ангажираме с издаването на съответното уведомление до НАП и извършването на ревизиата в територилно поделение на НОИ и предаване на ведомости за заплати в архив.

Ние също така можем да Ви консултираме подробно за стъпките и изискванията, съпътстващи процеса.

За повече информация, не се колебайте да ни потърсите като използвате формата „Направи запитване“, или да ни пишете на office@brainstorm.bg и sales@brainstorm.bg, както и да се свържете с нас на +359 2 80 99 740.

Запознайте се с нашите услуги

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)

Нямате артикули в количката.

X