Пон - Пет: 9:00 am - 06:00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ж.к. Младост 1А, бл. 505А, вх. 2
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult

За нас

БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ е запазената марка на група от предприятия, които оперират в сферата на цялостното управление на бизнес процесите на своите клиенти. Като част от създадената от БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ бизнес мрежа от над 8000 компании, всеки нов клиент или партньор, присъединил се към тази БИЗНЕС ВСЕЛЕНА получава КОНКУРЕНТНО ПРЕДИМСТВО в сферата си на действие.
БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ просперира вече 25 години и притежава уникалното предимство, да затвори кръга от услуги в международен аспект, така че да предложи на клиентите си пълна свобода, сигурност и обезпеченост с информация, за да управляват спокойно своя бизнес, по най-добрия начин.
БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ има собствени офиси в градовете София, Пловдив, Варна и Сандански и дистрибуторска мрежа в цялата страна, единствен и независим член на международна мрежа за счетоводители, одитори и адвокати TAG(TIAG) Alliances, които заемат 3то място в световната ранг листа от 2012 година до сега. КЛИЕНТИТЕ, които се обслужват от БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ вече надвишават 1000. Броят на служителите е 95, които са висококвалифицирани специалисти в почти всички сфери на бизнес.
В своето развитие БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ винаги съчетава високо качество при изпълнение на услугите и иновативност. Осчетоводяване на криптовалути, affiliate programs, drop shipping са част от портфолиото на компанията. Най-новото предложение за клиентите е ДИГИТАЛНО СЧЕТОВОДСТВО в пълна аналитичност на автоматизираните операции, от сканиран документ да получиш 100% въведена и осчетоводена информация. Това е възможно благодарение на собствен финансово-счетоводен софтуер Мираж SQL, уникален по рода си на приемлива цена.

Защо да изберете нас?

Стремим се значително да улесняваме всеки клиент, който ни се довери. Създали сме една „Бизнес вселена“, в която всички наши клиенти и партньори си партнират помежду си и постоянно подобряваме бизнес климата между нас. Това, което ни отличава от конкурентите ни е индивидуалният подход към всеки клиент. Нашето обслужване и оферти са спрямо неговите конкретни нужди и възможности. Ето защо доверието и професионализмът са сред водещите ни приоритети.

  Портфолиото ни от услуги включва:
  • Пълен набор от счетоводни услуги;
  • ТРЗ и Личен състав;
  • Независим финансов одит;
  • Одит и услуги по европейски проекти;
  • Възстановяване на ДДС;
  • Бизнес консултации и оптимизация на бизнеса;
  • Финансово-счетоводен софтуер Мираж SQL;
  • Данъчни консултации и защита;
  • Управленски и правни консултации;
  • Административни услуги;
  • Криптовалути;
  • Трансферно ценообразуване;
  • Обучения – Международни стандарти за вътрешен и външен одит, данъци и социално осигуряване, фирмено, управленско и банково счетоводство;
  • Посреднически услуги при кредитиране на бизнеса и крайния потребител.

  Нашият екип

  Най-ценният актив за всяка фирма е нейният екип от хора. Брейн Сторм Консулт гарантира и осигурява равни условия за развитие на всички свои служители. Ние подкрепяме хората си в тяхното професионално развитие, насърчаваме ги да израстват и да дават най-доброто от себе си, защото:

  • Нашите служители са сърцето на компанията ни;
  • За нас професионализмът е неспирен процес на развитие и усъвършенстване;
  • Винаги се стремим към удовлетвореност на екипа си.

  ВИЗИЯ И ЦЕННОСТИ

  Брейн Сторм Консулт е дългогодишна компания, която има собствен Етичен кодекс и фирмена политика с цел осигуряване на максимална прозрачност и коректност в отношенията си, както със служителите на компанията, така и с нашите клиенти и партньори.

   

  Нашата бизнес философия включва ценности, които ни помагат да се развиваме през годините като повишаваме качеството на предлаганите услуги и поддържаме високо ниво на обслужване на нашите клиенти. Сред тях са: Индивидуален подход и решения, Коректност и лоялност, Желание и съпричастност, Развитие и постоянство.

  МИСИЯ

  Стараем се максимално да покриваме изискванията на всички наши настоящи и бъдещи клиенти. След като обстойно опознаем бизнеса им, ние предлагаме най-подходящите решения и те са доволни от постигнатото. А доволният клиент е най-добрата реклама! Ето защо винаги се стараем да надграждаме и да се развиваме.

  Позитивната нагласа е предпоставка за успех. Във всяка работа присъстват ТРУДНИ моменти и проблеми, но умението да откриеш положителната страна на нещата е важна предпоставка за личностно и професионално развитие при нас. Ето защо ние подкрепяме усилията на екипа си и се стараем да му предоставим условия, в които да „твори“.

  Брейн Сторм Консулт

  Управленски екип

  Централен Офис в София

  ж.к. Младост 1А, бл.505А, вх.2

  Свържете се с нас

  (02) 80 99 740

  Пишете ни

  office@brainstorm.bg

  At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

  Melbourne, Australia
  (Sat - Thursday)
  (10am - 05 pm)