Пон - Пет: 9:00 am - 06.00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ул. „Люба Величкова“ No 9, ет. 6
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult

За нас

Брейн Сторм Консулт стартира дейност през 1997 г. като малка счетоводна къща. Днес, ние сме сред водещите български компании в областта на счетоводните услуги, бизнес консултациите и разработването на софтуерни решения. Фирмата обслужва комплексно представители на малкия, средния и големия бизнес опериращ както на българския, така и на международния пазар.

Сърцето на всяка фирма е екипът от хора. Ние се стараем да осигуряваме на нашите служители комфорт и удовлетворение в ежедневната им работа. По този начин гарантираме и за качеството на услугите си.

Екипът ни от над 80 специалисти и експерти е в постоянен процес на професионално развитие, за да предложим на клиентите си високо ниво на обслужване и съдействие. Референция за нашата работа са нашите доволни клиенти – международни и български компании, които разчитат на професионални консултации и услуги.

От 2018 година насам Брейн Сторм Консулт e независим и единствен член за България на TAG Alliances – международна мрежа на независими счетоводни, одиторски и адвокатски кантори. TAG Alliances се състои от водещите професионални съюзи TAGLaw, TIAG и TAG-SP като включва повече от 290 фирми-членове, базирани в повече от 105 страни.

Ние подкрепяме иновациите и добрите бизнес модели. Ето защо вече четири поредни пъти сме главен организатор на събитието „Сподели успеха си с нас“, което се проведе успешно заедно с отварянето на новия ни офис в София и градовете Варна, Сандански и Пловдив. 

Защо да изберете нас?

Стремим се значително да улесняваме всеки клиент, който ни се довери. Създали сме една „Бизнес вселена“, в която всички наши клиенти и партньори си партнират помежду си и постоянно подобряваме бизнес климата между нас. Това, което ни отличава от конкурентите ни е индивидуалният подход към всеки клиент. Нашето обслужване и оферти са спрямо неговите конкретни нужди и възможности. Ето защо доверието и професионализмът са сред водещите ни приоритети.

  Портфолиото ни от услуги включва:
  • Пълен набор от счетоводни услуги;
  • ТРЗ и Личен състав;
  • Независим финансов одит;
  • Одит и услуги по европейски проекти;
  • Възстановяване на ДДС;
  • Бизнес консултации и оптимизация на бизнеса;
  • Финансово-счетоводен софтуер Мираж SQL;
  • Данъчни консултации и защита;
  • Управленски и правни консултации;
  • Административни услуги;
  • Криптовалути;
  • Трансферно ценообразуване;
  • Обучения – Международни стандарти за вътрешен и външен одит, данъци и социално осигуряване, фирмено, управленско и банково счетоводство;
  • Посреднически услуги при кредитиране на бизнеса и крайния потребител.

  Нашият екип

  Най-ценният актив за всяка фирма е нейният екип от хора. Брейн Сторм Консулт гарантира и осигурява равни условия за развитие на всички свои служители. Ние подкрепяме хората си в тяхното професионално развитие, насърчаваме ги да израстват и да дават най-доброто от себе си, защото:

  • Нашите служители са сърцето на компанията ни;
  • За нас професионализмът е неспирен процес на развитие и усъвършенстване;
  • Винаги се стремим към удовлетвореност на екипа си.

  ВИЗИЯ И ЦЕННОСТИ

  Брейн Сторм Консулт е дългогодишна компания, която има собствен Етичен кодекс и фирмена политика с цел осигуряване на максимална прозрачност и коректност в отношенията си, както със служителите на компанията, така и с нашите клиенти и партньори.

   

  Нашата бизнес философия включва ценности, които ни помагат да се развиваме през годините като повишаваме качеството на предлаганите услуги и поддържаме високо ниво на обслужване на нашите клиенти. Сред тях са: Индивидуален подход и решения, Коректност и лоялност, Желание и съпричастност, Развитие и постоянство.

  МИСИЯ

  Стараем се максимално да покриваме изискванията на всички наши настоящи и бъдещи клиенти. След като обстойно опознаем бизнеса им, ние предлагаме най-подходящите решения и те са доволни от постигнатото. А доволният клиент е най-добрата реклама! Ето защо винаги се стараем да надграждаме и да се развиваме.

  Позитивната нагласа е предпоставка за успех. Във всяка работа присъстват ТРУДНИ моменти и проблеми, но умението да откриеш положителната страна на нещата е важна предпоставка за личностно и професионално развитие при нас. Ето защо ние подкрепяме усилията на екипа си и се стараем да му предоставим условия, в които да „твори“.

  Брейн Сторм Консулт

  Управленски екип

  Нашият екип е съставен от специалисти в своята сфера и можем да ви предоставим отлично обслужване и професионално мнение.

  Централен Офис в София

  ул. „Люба Величкова“ No 9, ет. 6

  Свържете се с нас

  (02) 80 99 740

  Пишете ни

  office@brainstorm.bg

  At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

  Melbourne, Australia
  (Sat - Thursday)
  (10am - 05 pm)

  Нямате артикули в количката.

  X