Пон - Пет: 9:00 am - 06:00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ж.к. Младост 1А, бл. 505А, вх. 2
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult

Калкулатор ДДС

ДДС е основен инструмент при данъчно облагане. Отделните държави имат различни закони, според които налагат различен процент ДДС върху продуктите за крайния клиент. В отделната държава е възможно за някои от стоките процентите да бъдат по-високи или по-ниски.

Стандартната ставка ДДС в България е 20 процента. Тя се отнася и прилага за облагаеми доставки на стоки и услуги, внос на стоки в страната и облагаеми вътреобщностни придобивания.

В България има и намалена данъчна ставка за услугите, които са свързани с настаняване в хотели и подобен тип заведения, като това включва и предоставяне на ваканционно настаняване и както и отдаване под наем на места за къмпинг или каравани. Към настоящия момент тя е в размер на 9%.

Чрез ДДС калкулатора всеки потребител ще има възможността да изчисли колко ще бъде крайната сума след като добави или извади ДДС от базовата сума, която е въвел. По този начин  чрез онлайн калкулатора всеки може лесно и бързо да определи стойността с ДДС, отделно данъка и цената, която не всключва ДДС.

Услуги

Услуги, предлагани от Брейнсторм Консулт. Разгледайте и се свържете с нас, ако имате нужда от допълнителна информация.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)