Пон - Пет: 9:00 am - 06:00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ж.к. Младост 1А, бл. 505А, вх. 2
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
Форум – коктейл „Сподели успеха си с нас“ град Сливен предстои през юни 2021 година

Форум – коктейл „Сподели успеха си с нас“ град Сливен предстои през юни 2021 година

Заповядайте на единственото по рода си събитие за Сливен и Ямбол за тази година, което ще срещне представителите на бизнеса от двата региона на ефективен networking и с визия за бъдещи партньорства. След голямото прекъсване поради пандемичните условия през последните месеци, Брейн Сторм Консулт ще бъде организатор на петото по ред издание на бизнес форума “Сподели успеха си с нас в града на Стоте войводи – Сливен! Очаквайте ни скоро и се присъединете към ивента като презентатор или гост!

%page Форум – коктейл „Сподели успеха си с нас“ град Сливен предстои през юни 2021 годинаСъбитието е разделено на презентационен панел и коктейлна част. Като участник Вие ще имате възможност да представите дейността си пред широка аудитория и да ни разкажете, какво и защо Ви отличава от останалите. Ако желаете да бъдете само гост, това непременно ще Ви срещне с успели личности, предприемачи и вдъхновяващи българи, от които да почерпите опит и know-how.

Специален гост-лектор на събитието „СПОДЕЛИ УСПЕХА СИ С НАС“ ГРАД СЛИВЕН ще бъде Димитър Караиванов – успешен предприемач, собственик на IT бизнес с международна реализация и представител за България на Канбан метода за изграждане на системи за визуално управление на процесите. Той ще ни разкаже повече за бизнеса си и за създаването на нов фонд за инвестиции.

Брейн Сторм Консулт , която повече от 24 години е сред водещите компании във финансово-счетоводния бизнес, откри свое представителство в град Сливен. По традиция фирмата организира за пети пореден път „Сподели успеха си с нас“, насочен към представяне на успешните практики и работещи бизнес модели.

Какви ще бъдат ползите за Вас:

  • Презентация на бизнеса Ви пред потенциални партньори и клиенти;
  • Откриване и развиване на нови и полезни контакти;
  • Възможност да узнаем за новостите и иновациите във Вашата компания;
  • Положителен имидж;
  • Ефективен networking;
  • Възможност да откриете бъдещото си работно място.

Условия на събитието:

%page Форум – коктейл „Сподели успеха си с нас“ град Сливен предстои през юни 2021 година

Може да присъствате на събитието като презентирате своя бизнес и представите Вашата дейност пред всички или се регистрирате само като участник в дискусионния панел на форума.

Направете регистрация на www.brainstorm.bg/form

Такса презентатор: 75 евро с ДДС.

При записване в срок до 20.06.2021 г. – отстъпка 25% 

Такса участник: 5 евро с ДДС.

Форум-коктейл „Сподели успеха си с нас“  ще се проведе на 24 юни 2021 г. от 18:00 ч. в Хотел Национал Палас, зала Галерия плюс, град Сливен.

Подробна информация за събитието ще намерите и на нашата Facebook страница. Необходима е предварителна регистрация чрез e-mail: sales@brainstorm.bg или формата за онлайн регистрация: КЛИКНЕТЕ ТУК!

Може да заявите своето участие на гост или презентатор и на следните телефони за връзка: +359 2 80 99 740 и +359 445 92020.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)