Пон - Пет: 9:00 am - 06:00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ж.к. Младост 1А, бл. 505А, вх. 2
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
%page Брейн Сторм Консулт Варна вече се намира в Бизнес парк Варна

Брейн Сторм Консулт Варна вече се намира в Бизнес парк Варна

%page Брейн Сторм Консулт Варна вече се намира в Бизнес парк Варна

Вече повече от 24 години Брейн Сторм Консулт е лидер в областта на счетоводните и финансови услуги в страната. Сред клиентите на компанията са бизнеси от различни сфери на икономиката, опериращи както на българския, така и на международния пазар. Ние затваряме кръга от услуги за бизнеса. Ето защо нашият стремеж към развитие и усъвършенстване продължава.

%page Брейн Сторм Консулт Варна вече се намира в Бизнес парк ВарнаС удоволствие искаме да Ви съобщим, че първият ни регионален офис, който отвори врати в морската ни столица Варна, вече е на нов адрес. С удобна локация, модерен интериор и всеотдаен екип от специалисти, ние сме готови да Ви бъдем полезни в бизнеса.

Възползвайте се от нашето професионално %page Брейн Сторм Консулт Варна вече се намира в Бизнес парк Варнаобслужване в областта на:

  • Счетоводство и ТРЗ
  • Финансов одит
  • Финансово-счетоводен софтуер
  • Административни и правни услуги
  • Бизнес оптимизация
  • Криптовалути и трансферно ценообразуване

Новият ни офис обслужва клиенти от целия черноморски регион като предлага и услугите Специалист на място във Вашия офис, както и дистанционно обслужване на бизнеса Ви. За повече информация, свържете се на посочените контакти.

%page Брейн Сторм Консулт Варна вече се намира в Бизнес парк ВарнаМожете да ни намерите на адрес: Бизнес Парк Варна, Сграда 8, ет.5, офис 501.

Или да се свържете с нас на следните контакти: +359 52 999 700 и на varna@brainstorm.bg.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)