Пон - Пет: 9:00 am - 06:00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ж.к. Младост 1А, бл. 505А, вх. 2
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
%page Сподели успеха си с нас Сливен

Брейн Сторм Консулт среща представители на бизнеса от Сливен и Ямбол на Форум – коктейл „Сподели успеха си с нас“

%page Сподели успеха си с нас Сливен

Предстои единственото по рода си събитие за Сливен и Ямбол за тази година, което ще срещне представителите на бизнеса от двата региона на ефективен networking и с визия за бъдещи партньорства. Официален организатор на бизнес форума е финансово-счетоводна компания Брейн Сторм Консулт , която повече от 23 години е сред водещите компании в своя бранш.  По случай откриването на свое представителство в град Сливен, фирмата организира за пети пореден път „Сподели успеха си с нас“, насочен към представяне на успешните практики и работещи бизнес модели.

Гост-лектор на събитието „СПОДЕЛИ УСПЕХА СИ С НАС“ ГРАД СЛИВЕН ще бъде Димитър Караиванов – успешен предприемач, собственик на IT бизнес с международна реализация и представител за България на Канбан метода за изграждане на системи за визуално управление на процесите.

Специална покана е отправена и към всички start-up компании, които търсят партньорства и реализация. Очаква се събитието да се превърне в изключителна възможност за всички участници, които искат да подобрят и надградят своя бизнес и да развият своята мрежа от контакти.

Какви ще бъдат ползите за Вас:

  • Презентация на бизнеса Ви пред потенциални партньори и клиенти;
  • Откриване и развиване на нови и полезни контакти:
  • Възможност да узнаем за новостите и иновациите във Вашата компания;
  • Положителен имидж;
  • Ефективен networking;
  • Възможност да откриете бъдещото си работно място.

На 24.06.2021 г. от 18:00 часа в Хотел Национал Палас, зала Галерия плюс, представители на бизнеса от Сливен и Ямбол ще имат възможност да обменят опит и контакти за бъдещи партньорства.

Условия на събитието:

Може да присъствате на събитието като презентирате своя бизнес и представите Вашата дейност пред всички или се регистрирате само като участник в дискусионния панел на форума.

Направете регистрация на www.brainstorm.bg/form

Такса презентатор: 75 евро с ДДС.

При записване в срок до 20.06.2021 г. – отстъпка 25

Такса участник: 5 евро с ДДС.

Форум-коктейл „Сподели успеха си с нас“  ще се проведе на 24 юни 2021 г. от 18:00 ч. в Хотел Национал Палас, зала Галерия плюс, град Сливен.

Подробна информация за събитието ще намерите и на нашата Facebook страница. Необходима е предварителна регистрация чрез e-mail: sales@brainstorm.bg или формата за онлайн регистрация: КЛИКНЕТЕ ТУК!

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)