Пон - Пет: 9:00 am - 06:00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ж.к. Младост 1А, бл. 505А, вх. 2
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
%page Събитие "Сподели успеха си с нас Пловдив"

Брейн Сторм Консулт избра Пловдив за четвъртото издание на бизнес-коктейл форум „Сподели успеха си с нас“

%page Събитие "Сподели успеха си с нас Пловдив"Успешни бизнес модели, опит и добри практики ще бъдат представени на четвъртото поред издание на бизнес-коктейл форум „Сподели успеха си с нас“, което Брейн Сторм Консулт организира.

Специален гост и патрон на бизнес коктейл-форума  е Областният управител на Пловдив г-жа Дани Каназирева. Тя официално ще открие събитието.

Събитието ще се проведе в град Пловдив, по случай откриването на новия корпоративен офис на компанията. Представителите на местни и регионални фирми ще имат достъп до интересни лекции и ефективен нетуъркинг.

Официалният старт ще бъде поставен с празнично освещаване на офиса, намиращ се на бул. Кукленско шосе № 11, Бизнес-сграда Ангелов, ет. 1, офис 1 и ще бъде последван от форума, посветен на успеха и изграждането на потенциални бизнес партньорства.

Брейн Сторм Консулт е сред водещите български компании в областта на счетоводните услуги, одита, бизнес консултациите и разработването на софтуерни решения. Фирмата обслужва комплексно представители на малкия, средния и големия бизнес.

Фокусът на предстоящия форум е стимулиране и установяване на полезни бизнес контакти. Събитието е подходящо за мениджъри и предприемачи, които търсят нови начини и желаят да развиват своя бизнес. Неговото четвърто издание ще предложи възможности за ефективно представяне на фирмите от Пловдив и региона и тяхната дейност, както и преференциални условия за участниците.

Презентаторите ще споделят своите идеи, познания и успешни бизнес модели, както и подхода, който следват, с цел адаптиране към новите предизвикателства.

Такса презентатор – 135 евро

При записване до 12.10.2020 г. – 30 % отстъпка

По време на дискусионния панел ще се проведат B2B разговори и присъстващите ще могат да  развият своята мрежа от контакти и да открият потенциални бизнес партньори.

Такса посетител – 10 евро

Бизнес форумът ще се проведе на 15 октомври 2020 г. от 18:00 ч. в кино Арена Мол Марково Тепе в Пловдив.

Подробна информация за събитието ще намерите на сайта www.brainstorm.bg. Необходима е предварителна регистрация чрез e-mail: sales@brainstorm.bg или формата за онлайн регистрация: КЛИКНЕТЕ ТУК!

%page Събитие "Сподели успеха си с нас Пловдив"

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)