Пон - Пет: 9:00 am - 06:00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ж.к. Младост 1А, бл. 505А, вх. 2
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
%page Д-р Камелия Терзийска със заслужени отличия от Мисис дама на годината 2010 и 2020 година

Д-р Камелия Терзийска със заслужени отличия от Мисис дама на годината 2010 и 2020 година

С бляскава церемония в бална зала „Монтесито“ бяха обявени отличените участници на годишните награди „Мисис дама на годината 2020“ Това е дванадесетото издание на конкурса с организатор агенция „Феймъс“ и продуцент „Mrs Universe LTD“ в лицето на Меги Савова.

Наградите се връчват за изключителен принос и признание на дамите, които наред с прекрасно семейство, са постигнали значителни професионални успехи и сами са изградили своето име в обществото.

Д-р Камелия Терзийска стана носителка на отличие в категория „Най-бързо развиваща се компания“. Ръководената от нея финансово-счетоводна компания Брейн Сторм Консулт, продължава динамично да развива своята дейност и присъствие като наскоро откри собствен офис в град Пловдив, а в края на годината предстои да отвори врати и новият корпоративен офис в град Сливен.

На „Мисис дама на годината 2010“ д-р Камелия Терзийска е победителка в категорията за управление на инвестиции.

Д-р Камелия Терзийска  е пример за щастлива съпруга, горда майка и бизнес дама. Повече от 23 години тя  управлява и развива успешно своята компания, която е сред лидерите в бранша.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)