д-р Камелия Терзийска с номинация за „Мисис Дама на годината 2020“

На тържествена гала –вечер в хотел „Монтесито“ ще бъдат раздадени престижните годишни награди за бизнес постижения „Мисис Дама на годината 2020“

Една от номинираните дами за почетния приз е д-р Камелия Терзийска, Генерален мениджър на Брейн Сторм Консулт

Камелия Терзийска е доктор по „Икономика и управление“, регистриран одитор и дипломиран експерт-счетоводител, лектор по Международните счетоводни стандарти, с дългогодишен опит в сферата на счетоводството, развитието на устойчиви бизнес модели и одиторската дейност .

Брейн Сторм Консулт (www.brainstorm.bg ) е една от водещите български компании в областта на счетоводните услуги, бизнес консултациите и разработването на софтуерни решения, която е единствен представител на Tag Alliances за България. Компанията, ръководена от нея, продължава да разширява своята дейност като наскоро откри офис в град Пловдив, а в края на годината предстои откриване на офис и в гр. Сливен.

По повод отварянето на новите офиси фирмата организира бизнес форуми „Сподели успеха си с нас“. Събитията ще бъдат четвърто издание в град Пловдив (https://www.facebook.com/events/289373332298453/ )и пето издание в град Сливен. Те дават възможност на местните компании да направят представяне на своята дейност и да участват в B2B срещи с цел  разширяване на своята мрежа от контакти и откриване на потенциални за тях бизнес партньори.