Пон - Пет: 9:00 am - 06:00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ж.к. Младост 1А, бл. 505А, вх. 2
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
%page Brainstorm- Provoke Innovation

BRAINSTORM- PROVOKE INNOVATION 2017

Защо вярваме, че този вид форуми са важни?

Липсата на инвестиции в иновациите е основен проблем и за реализирането им. Именно поради тази причина Българската конфедерация по иновации и „Брейн Сторм Консулт“ решиха да създадат ключовата свръзка и да въведат едно ново събитие в обществената бизнес среда, което да представлява ключов инструмент за набиране на инвестиции.

Такъв тип форуми предизвикват интереса не само на иноваторите, които търсят финансиране на иновативната си идея, или на инвеститори, които търсят иновация, която да развият, но и за останалите посетители, които са част от бизнес обществото в България. Подобни събития провокират посетителите да се замислят върху икономическия климат в България и върху нуждата му от иновативни идеи, които да подпомогнат неговото развитие.

Вид иновация

Иновациите са ключът към бъдещия успех в бизнеса и са основен фактор за неговото оцеляване.

Най-доброто време за инвестиция

Нека ви помогнем и победим конкурентите!

На 11 ноември 2017 г., в София Тех Парк – зала „Джон Атанасов“, беше организиран Първият Международен Бизнес Форум под надслов: “Бъдещата форма на сътрудничество между иноватори и инвеститори”.

Форумът се проведе под патронажа на г-н Димитър Главчев, председател на Народното събрание на Република България.

На събитието участваха иноватори и инвеститори, които обмениха опит и идеи в научните области на „HI TECH” и „ROBOTIZATION”.  Част от темите, бяха свързани с: „Blockchain технология, какво са криптовалути и как работят и ICO / token sale като инструмент за финансиране“; „Бездимни продукти“, „Съвременните пресмятания в полза на иновациите“ и други.

Бяха представени 20 иновативни продукта в сферата на високите технологии и роботизацията. В залата присъстваха над 500 инвеститора от различни сектори на бизнеса. Участие взеха лектори от български и международни университети, сред които  проф. Георги Чобанов, д-р Станислав Харизанов, д-р Светлин Наков, доц. д-р Димитър Тонев, д-р Камелия Терзийска, както и българският еврокомисар по цифрова икономика и общество Мария Габриел. Водещ на форума беше Велислава Петрова, докторант по вирусология и генетика в Кеймбриджкия университет.

Поканихме успешни лидери, които могат да вдъхновяват с работата си, да бъдат двигател на позитивни промени и да дадат примери, които другите искат да следват.

Партньори на събитието бяха: Брейн Сторм Консулт, София Тех Парк, Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Конфедерация на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/, Агенция за инвестиции в България, Ендевър България, Агенция на индустриалците в България.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)