Пон - Пет: 9:00 am - 06:00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ж.к. Младост 1А, бл. 505А, вх. 2
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult

Модул "Импорт"

%page Модул импорт

МОДУЛ „ИМПОРТ“ на Финансово-счетоводен софтуер Мираж SQL е функционалност, която позволява прехвърляне и добавяне на информация от предишната програма и може да се използва от потребителите за първоначално зареждане на данни при стартиране на работа с Финансово-счетоводен софтуер Мираж SQL. Този модул спестява време и усилия от страна на потребителя. Лесно могат да бъдат трансферирани всички данни без да се налага да се въвеждат ръчно.

Потребителите могат да импортират еднократно или да синхронизират периодично информация от Дневниците по ЗДДС. Прехвърлят се данъчните документи за съответен избран период, които могат да се видят веднага след импорта в главно меню „Документи“, подменю „Преглед на документи“, а също и в Дневниците по ЗДДС.

МОДУЛ „ИМПОРТ“ на Финансово-счетоводен софтуер Мираж SQL  

  • импорт на артикули и контрагенти
  • импорт на документи в следните файлови формати – TXT формат, Exel формат, XML формат, CSV формат 
  • импорт и експорт на документи в XML  формат.

За повече информация може да използвате формата „Направи запитване“ или да ни пишете на sales@brainstorm.bg или да се свържете с нас на +359 2 80 99 776;

Модули

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)