Пон - Пет: 9:00 am - 06:00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ж.к. Младост 1А, бл. 505А, вх. 2
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
Ученици от ЗПГ “Климент Арк. Тимирязев” гр. Сандански на еднодневен стаж в офиса на "Брейн Сторм Консулт"

Ученици от ЗПГ “Климент Арк. Тимирязев” гр. Сандански на еднодневен стаж в офиса на “Брейн Сторм Консулт”

 

Преди броени дни, екипът на “Брейн Сторм Консулт” от офис Сандански беше домакин на еднодневния стаж на Ванеса Ангова и Виолета Камбурова от 11б клас на Земеделската професионална гимназия “Климент Арк. Тимирязев” гр. Сандански.

Двете момичета са с профил „Организатор на туристическа агентска дейност“. Г-жа Гроздана Патронска – Изпълнителен директор на офис Сандански, влезе в ролята на домакин и основен презентатор от името на фирмата и на Д-р Камелия Терзийска – Генерален мениджър на компанията.

Радваме се, че можем да дадем път на младите хора в България и да предадем знанията си. Споделихме практически опит в обработката на финансови и счетоводни документи и работа със специализирани програми. Това е нашият начин да подпомагаме практическото обучение и да надграждаме компетенциите, които ще им бъдат полезни в бъдеще. Така разширяваме възможностите на учениците да развиват изградените умения и да търсят нови предизвикателства извън сферата на туризма.

На този стаж, направлението на новите знания и възможности беше в сферата на финансово-счетоводната дейност, която е неизменна част от работата и ежедневието на всеки активен професионалист.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)