Пон - Пет: 9:00 am - 06:00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ж.к. Младост 1А, бл. 505А, вх. 2
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
ОФИС СЛИВЕН

Счетоводни и финансови услуги Сливен

Имате възможност да се възползвате от нашето професионално обслужване в областта на финансовите и счетоводни услуги, вътрешните и външни одити,  бизнес консултациите и разработването на софтуерни решения. Тук ще откриете комплексни решения за малкия, средния и големия бизнес, които да затворят пълния кръг от бизнес услуги.

Брейн Сторм Консулт предлага индивидуално отношение към всеки отделен клиент, гарантира разработването на бизнес стратегии, съобразени със спецификата на дейността на отделните фирмени структури.

В града на Стоте войводи Вие имате възможност да получите експертно обслужване от специалисти, които са в непрекъснато сътрудничество с колегите от Столицата и другите региони в страната, да се ползвате от актуална информация и най-добрите практики във финансовата сфера. Компанията ни е на българския пазар повече от 26 години и има стотици клиенти опериращи в различни икономически сфери. Ето защо ние разполагаме със солиден опит и практика.

Офисът на Брейн Сторм Консулт в Сливен обслужва клиенти от целия югоизточен регион, като предлага и дистанционно обслужване на бизнеса Ви.

Галерия

%page Офис Сливен
IMG 3121

Офис Сливен

Николай Стамов

 Сливен
Тел: +359 2 80 99 740
E-mail: sliven@brainstorm.bg
www.brainstorm.bg

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)