Пон - Пет: 9:00 am - 06:00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ж.к. Младост 1А, бл. 505А, вх. 2
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
ОФИС САНДАНСКИ

Счетоводни и финансови услуги Сандански

Брейн Сторм Консулт обслужва своите клиенти и в района на град Сандански, както и гръцки граждани желаещи да развият своя бизнес в България. При нас ще намерите високо-квалифицирани специалисти в областта на счетоводство, ТРЗ, административни и правни услуги, финансов одит, както и съдействие за кредитиране и възстановяване на ДДС от чужбина. Предлагаме специализирано обслужване в зависимост от дейността на Вашия бизнес, данъчна защита и консултации, както и пълно съдействие за регистрация и поддържане на дейността на Вашата фирма.

Работим в непрекъснато взаимодействие с колегите ни от София, като това ни осигурява достъп до експертни становища по всички въпроси, касаещи успешното функциониране на Вашия бизнес. Като част от групата на Брейн Сторм Консулт ние разполагаме с широко-обхватни възможности за развитие и навременно информиране за най-добрите практики в областта на счетоводството, одита и финансовите услуги.

Ето защо може да доверите бизнеса си на нас! Вече повече от 23 години сме лидер на българския пазар, като през последните години се разраства и портфолиото ни от клиенти, които оперират и на международните пазари. 

Възползвайте се от нашето професионално обслужване в областта на:

Галерия

ГРОЗДАНА ПАТРОНСКА - Изпълнителен директор за град Сандански

Офис САНДАНСКИ

Гроздана Патронска
Офис Сандански

2800 Сандански
ул. Гоце Делчев 26, ет. 4, ап. 14
Тел. +359 74 681 300
E-mail: sandanski@brainstorm.bg
www.brainstorm.bg

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)