Пон - Пет: 9:00 am - 06:00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ж.к. Младост 1А, бл. 505А, вх. 2
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
Камелия Терзийска във Варна 24-25_10_22
Варна е уникално красив град, пълен с предприемачи, които искат да развиват себе си и своя бизнес!

Това е мнението на бизнесмени от цяла България. Неслучайно и нашият Генерален мениджър Д-р Камелия Терзийска, визионер в сектор финанси, счетоводство и предприемачество, с над 34 години опит, гостува в морската столица.

Тя е от хората дали насоки за развитие на десетки стартъпи и вече утвърдени компании. Със своята експертиза в създаването и развитието на бизнеси, в данъчно-счетоводната дейност, в бизнес процесите, в подбора и мотивацията на служители, тя е отличен и утвърден ментор на множество предприемачи. Често изнася публични лекции и е дългогодишен преподавател в няколко висши учебни заведения.

Двукратен носител e на приза “Бизнес дама на годината” (2013 и 2017г.), както и на “Мисис дама на годината” (2010 и 2020г.).

Поредното международно признание беше на 1 октомври 2022г. Във Виена, се състоя церемонията по връчване на годишните награди – “GRAND PRIZE UNIVERSE”. Наградата в категория “Digitalisation – Artificial Intelligence”, заслужено беше присъдена на Д-р Терзийска за първия по рода си “Дигитален модул” към ФСС “Мираж”, който се основава на технологията “Изкуствен интелект” и е единствената самообучаваща се програма, която разпределя директно в аналитичност, дори снимки на фактури от смартфон.

Тази година е номинирана в 2 категории на сп. Forbes, а през ноември ще бъде лектор на Forbes Women Forum – SUPERWOMAN

От 24-ти до 25-ми октомври д-р Терзийска ще проведе напълно безплатно бизнес консултации в гр. Варна.

Защо отделя от своето лично време? Защото това е нейна житейска мисия и с радост подготвя новите предприемачи и бизнес лидери на България.

Д-р Терзийска кани управители и собственици на компании на безплатна лична консултация с предварително записване!

>

 

Тя споделя още:

“Помагам на хората, като се грижа за финансовото здраве на фирмите и предприемачите. Имам дългогодишен опит не само като счетоводител, регистриран одитор, доктор по икономика, но и като управляващ различни бизнеси.

В интерес на истината през всичките тези 34 години, в които аз работя, съм се сблъскала почти с всички бизнеси като видове и ги познавам в много големи детайли. Много често, когато някой се среща с мен, му разказвам неговия бизнес в по-големи детайли, отколкото той самият го познава.

Зад гърба ми стои екип от над 100 човека. Имаме клиенти от цялата страна и Европа. Брейн Сторм Консулт е част от международната мрежа за счетоводители, одитори и адвокати TAG (TIAG) Alliances, които заемат 3-то място в световната ранг листа от 2012 година до сега. Това е причината срещите с мен да дават добър тласък в развитието на много компании”

Допълнителна мотивация за лична консултация, с цел подобряване на Вашия бизнес, може да откриете и в специалното видео обръщение на д-р Терзийска:

Запазете един от ексклузивните часове за лична среща с генералния мениджър на Брейн Сторм Консулт, финансов експерт и регистриран независим одитор с над 34-години опит – д-р Камелия Терзийска!

Споделете бизнес казус, който създава пречки за развитието на бизнеса ви и заедно ще намерите по-бързо решение!

Обадете се на телефон 0898 510004 или на 0878 304114, пишете на имейл: sales@brainstorm.bg или попълнете контактната форма:
  Брейн Сторм Консулт има регионален офис в гр. Варна, където ще бъдат проведени консултациите.

  Локация: Бизнес Парк Варна, Сграда 8, ет.5, Тел. +359 52 999 700

  At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

  Melbourne, Australia
  (Sat - Thursday)
  (10am - 05 pm)