Пон - Пет: 9:00 am - 06:00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ж.к. Младост 1А, бл. 505А, вх. 2
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
лична консултация с камелия терзийска

Д-р Камелия Терзийска, управител на Брейн Сторм Консулт и визионер в сектор счетоводство и предприемачество, ще гостува заедно с екип експерти в гр. Сандански от 29-ти до 31-ви август 2022 г.

В рамките на трите дни представители на местния бизнес ще имат възможност да получат напълно безплатна консултация по актуалните бизнес казуси и ценни напътствия за бъдещото развитие на техните компании. Те ще могат да участват в лични разговори с д-р Терзийска, по време на които да дискутират своите нужди и да получат професионални съвети за оптимизирането на дейността на база над 34-годишния ѝ опит като консултант.

„Финансовото здраве на фирмите и предприемачите е от първостепенна важност за техния дългосрочен успех. Като експерт с дългогодишен опит като счетоводител, регистриран одитор, доктор по икономика, но и като управляващ различни бизнеси, имам поглед върху почти всички типове бизнеси и често познавам някои детайли по-добре от самия управител или собственик. Нашият екип от над 100 човека може да помогне на компаниите да се развиват успешно във всяко направление, защото ние професионални съвети в областта на счетоводните услуги и софтуер, финансовия одит, административното и правно обслужване, бизнес оптимизацията, трансферното ценообразуване, услугите по Европейски проекти и предприемачество. Имаме клиенти от цялата страна, както и международен опит”, сподели д-р Терзийска.

Тя подготви и специално видеообръщение към гостите в региона на гр. Сандански, което може да бъде гледано тук: https://youtu.be/Ox4jMP9Z6HQ

Брейн Сторм Консулт е част от международната мрежа за счетоводители, одитори и адвокати TAG (TIAG) Alliances, които заемат 3-то място в световната ранг листа от 2012 година до сега.

Запазете един от ексклузивните часове за лична среща с генералния мениджър на Брейн Сторм Консулт, финансов експерт и регистриран независим одитор с над 34-години опит – д-р Камелия Терзийска – чрез обаждане на телефон 0898 510004 или на 0878 304114, както и чрез имейл на sales@brainstorm.bg.

Брейн Сторм Консулт има регионален офис в гр. Сандански, който се намира на ул. Гоце Делчев 26, ет. 4, ап. 14.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)