Пон - Пет: 9:00 am - 06.00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ул. „Люба Величкова“ No 9, ет. 6
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult

Дигитално счетоводство

Дигитализацията в счетоводното обслужване позволява бързо и адекватно обслужване по множество различни канали за комуникация. Ние от Брейн Сторм Консулт се стремим да осигуряваме на своите клиенти съвременни и качествени счетоводни услуги, базирани на иновативни идеи и подходи. Нашата цел е да бъдем максимално гъвкави, за да можем да посрещнем индивидуалните нужди на всеки бизнес. За целта създадохме възможности на дигитализация в сферата на счетоводството.
Облачни технологии
В зависимост от изискванията на клиента предлагаме:
  1. Създаване на персонален, фирмен профил с опция за структуриране по отделни папки и файлове. За всяка фирма се генерира персонален линк и парола за достъп , които се предоставят на клиента.
  2. Създаване на клиентски профил с инсталация на програма за автоматично синхронизиране на определена директория. Това води до:
  • по-голяма сигурност на съхраняваната информация;
  • лесно споделяне на документация;
  • достъпност от различни устройства;
  • интеграция с различни системи.
Видео и аудио конферентни системи (web камери, микрофони, Skype, Viber)
Те позволяват моментално дискутиране и бързо решаване на възникнали въпроси, без да се налага клиентът да губи време и да посещава нашия офис. Клиентите ни получават необходимата информация по всички онлайн канали като това се отразява положително на взаимоотношенията ни с тях.
Дистанционна поддръжка чрез Team Viewer
Team Viewer е едно от най-добрите решения за отдалечен достъп до софтуер, файлове или други ресурси. Позволява да имате дистанционен достъп без значение къде се намирате. Това гарантира, че по всяко време може да достъпвате необходимата за Вас информация.
Сред предимствата и ползите на системата са:
  • Мигновен достъп;
  • Съвместимост с различни операционни системи;
  • Споделяне на ресурси.
Възползвайте се от услугата още сега – позвънете ни на телефон +359 2 80 99 740 или ни пишете на имейл на sales@brainstorm.bg.

Запознайте се с нашите услуги

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)

Нямате артикули в количката.

X