null

Drop shipping

Drop shipping (дропшипинг) е изключително популярен търговски модел, при който продавачът (drop shipper) физически не притежава стоката и не разполага с нея в наличност, но я предлага на клиента. Той я рекламира и при реализирана продажба с получените от клиента си пари я закупува от нейния доставчик, който пък от своя страна има задължението да я достави.

По този начин Drop shipper може да извърша продажби от всяка точка на света, бързо и лесно. Той няма ангажимент откъм складова наличност, персонал, опаковане и доставка, а в същото време има достъп до богат продуктов каталог. Това изключително много минимизира разходите и съсредоточава усилията на Drop shipper най-доброто продуктово позициониране и обслужване на клиента. Популярността на този вид търговска практика произтича от това, че моделът ѝ се определя като безрисков и неизискващ голям стартов капитал. Реализираната печалба от дейността е на база разликата от цената на едро (производител) и цената на дребно (купувач).

Ние от Брейн Сторм Консулт се стараем да предложим на клиентите си максимално разнообразие от счетоводни и финансови услуги, за да задоволим специфичните нужди на нашите клиенти. Ето защо сме готови да ви съдействаме с осчетоводяване на сделките от drop shipping търговия.

За повече информация може да използвате формата „Направи запитване“ или да ни пишете на sales@brainstorm.bg или да се свържете с нас на +359 2 80 99 740.

null
Използвайте формата по-долу, ако се интересувате от нашите услуги. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Чуждестранно участие:
Дъщерни дружества:

Данъчен статут

Регистрация по ЗДДС:
Сделки със страни от ЕО:
Сделки със страни, извън ЕО:
Задължение за отчитане по МСФО:

Месечни показатели

Брой фактури покупки:
Брой фактури продажби:
Интрастат:
Брой счетоводни записи:
Брой касови апарати:

Видове търговски обекти, които използвате (магазини, офиси, складове):

Номенклатура на стоки, материали и готови продукти:
Използвате ли складова програма:

Брой персонал

Общ брой на персонала по трудови и граждански договори, договори за управление и контрол и самоосигуряващи се лица:

Необходими услуги

Моля, отметнете услуги:

Периодичност на отчета:

Срок за подаване (презаверяване):

Други специфични Ваши изисквания, за които смятате, че е нужно да ни информирате: