Пон - Пет: 9:00 am - 06:00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ж.к. Младост 1А, бл. 505А, вх. 2
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult

%page Безплатни бизнес консултации с д-р Камелия Терзийска и екипа на Brain Storm Consult във Варна и Пловдив този юни

Безплатни бизнес консултации с д-р Камелия Терзийска и екипа на Brain Storm Consult във Варна и Пловдив този юни

 

Генералният мениджър на Brain Storm Consult д-р Камелия Терзийска и екип от финансови експерти ще проведат поредица от безплатни бизнес консултации, насочени към собственици на средни и малки компании и предприемачи. Специалистите ще са на разположение за индивидуална задълбочена среща с всяка фирма, заявила участие във Варна и региона от 19 до 21 юни, както и в Пловдив от 26 до 28 юни 2024 г.

Инициативата цели да подпомогне местните бизнеси за решаване на конкретни предизвикателства, както и да даде съвети за тяхното развитие и разрастване. Мениджърите на малки и средни фирми в двата града ще имат възможност за предварителен телефонен разговор, чрез който да запознаят екипа с казус, който стои пред тях. В рамките на персоналната среща, д-р Камелия Терзийска ще предложи ефективни стъпки и насоки за възможно най-доброто и бързо решение за фирмите, както и ще предложи цялостни препоръки за подобряване на техните процеси.

Част от направленията, по които екипът на Brain Storm Consult може да предложи експертно консултиране са:

  • Счетоводство: Как да управлявате финансовите си документи и отчети ефективно.
  • Одит: Как да подготвите бизнеса си за одит и да подобрите вътрешния контрол.
  • Данъци: Съвети за оптимизация на данъчните задължения.
  • Стратегическо планиране: Как да създадете и изпълните ефективен бизнес план.
  • Набиране на средства: Стратегии за намиране на финансиране и инвестиции.
  • Управление на фирма: Ефективни методи за управление на вашата компания.
  • Откриване на фирма: Първи стъпки при стартиране на нов бизнес.
  • Мотивиране и задържане на персонала: Как да задържите и мотивирате вашите служители.

 

Желаещите управители на компании могат да заявят своята безплатна консултация бързо и лесно директно на следните телефони: 0898 510004 или 0887 934484. Представител на Brain Storm Consult ще фиксира точен ден и час, спрямо графика на всички заявени консултации. Г-жа Терзийска и екипът й ще посетят лично, записалите се кандидати.

Срещите във Варна и Пловдив са част от дългогодишната мисия на д-р Терзийска да съдейства за постигането на устойчиво финансово здраве на бизнеса в цяла България. С над 35 години опит в управлението на стотици фирми и предприятия, тя се утвърди като един от най-изтъкнатите експерти в областта на финансите и счетоводството. Д-р Терзийска предоставя практически съвети, които вече са помогнали на хиляди бизнеси да трансформират бизнеса си. Тя е печелила десетки награди, и въпреки това не спира да търси вдъхновение, да открива нови решения и да внедрява иновации, които да помагат на мениджъри и собственици на различни фирми да успяват. Още през 2006 г. д-р Терзийска основава общество за лоялност и качество в бизнес взаимоотношенията „Бизнес Вселена“, което днес наброява над 8 000 компании – банки, университети, училища и неправителствени организации. Всяка година организира форуми, които представляват отлична възможност на бизнесите да обменят опит, идеи и е символ на взаимопомощ и подкрепа във финансовата сфера.

 

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)