Пон - Пет: 9:00 am - 06:00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ж.к. Младост 1А, бл. 505А, вх. 2
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
лична консултация с камелия терзийска

След успеха на бизнес срещите в гр. Бургас, топ финансовите експерти ще посетят гр. Сливен и гр. Сандански

Д-р Камелия Терзийска, управител на Брейн Сторм Консулт и визионер в сектор счетоводство и предприемачество, гостува в гр. Сливен от 03-ти до 05-ти август 2022 г. Бизнес дамата ще посети Града на стоте войводи по покана на свои партньори.

От 29-ти до 31-ви август д-р Терзийска ще проведе регионални бизнес консултации в гр. Сандански.

В личната си мисия да подготвя новите предприемачи и бизнес лидери на България, д-р Терзийска кани управители и собственици на компании на безплатна лична консултация.

„Помагам на хората, като се грижа за финансовото здраве на фирмите и предприемачите. Имам дългогодишен опит не само като счетоводител, регистриран одитор, доктор по икономика, но и като управляващ различни бизнеси. В интерес на истината през всичките тези 34 години, в които аз работя, съм се сблъскала почти с всички бизнеси като видове и ги познавам в много големи детайли. Много често, когато някой се среща с мен, му разказвам неговия бизнес в по-големи детайли, отколкото той самият го познава. Зад гърба ми стои екип от над 100 човека. Имаме клиенти от цялата страна, както и международен опит. Брейн Сторм Консулт е част от международната мрежа за счетоводители, одитори и адвокати TAG (TIAG) Alliances, които заемат 3-то място в световната ранг листа от 2012 година до сега. Затова смятам, че среща с мен би дала тласък в развитието на всеки бизнес“, разясни целта на срещите д-р Камелия Терзийска. Допълнителна мотивация за бизнес успехи може да откриете и в специалното видео обръщение на д-р Терзийска -> https://www.youtube.com/watch?v=MEILgcukjts&t=3s

Запазете един от ексклузивните часове за лична среща с генералния мениджър на Брейн Сторм Консулт, финансов експерт и регистриран независим одитор с над 34-години опит – д-р Камелия Терзийска чрез обаждане на телефон 0898 510004 или на 0878 304114, както и чрез имейл на sales@brainstorm.bg.

Брейн Сторм Консулт има регионален офис в Сливен, който се намира на Бул. „Цар Освободител“ 14, етаж 3, офис 12, както и регионален офис в Сандански с адрес: ул. Гоце Делчев 26, ет. 4, ап. 14.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)