Пон - Пет: 9:00 am - 06:00pm
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
(Понеделник - Петък)
office@brainstorm.bg
ж.к. Младост 1А, бл. 505А, вх. 2
Brain Storm ConsultBrain Storm ConsultBrain Storm Consult
На 24 Юни се състоя петото поред издание на форум-коктейл "Сподели успеха си с нас", в гр. Сливен

За пети пореден път се проведе Форум-коктейл „СПОДЕЛИ УСПЕХА СИ С НАС“ организиран от финансово-счетоводната компания Брейн Сторм Консулт. Събитието съвпадна и с официалното освещаване на новия офис на компанията в града на стоте войводи – Сливен.

На 24 Юни 2021 година в хотел Национал Палас представителите на бизнеса от градовете Сливен и Ямбол разказаха за своята дейност, споделиха добрите практики и вдъхновяващи истории, за да мотивират и стимулират предприемаческия дух и амбиции.

Събитието откри с вдъхновяващи слова почетния гост – Лорд Евгени Минчев, последвано от емоционалното и мотивиращо представяне на д-р Камелия Терзийска под надслов „ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО“, за която работата и удовлетвореността на клиентите се са превърнали в основен двигател за професионалното развитие.

Присъстващите компании бяха от различни браншове, с разнообразни сфери на дейност и наброяваха над 150.

Програмата включваше две части – презентационен и дискусионен панел.

В презентационния панел бяха представени интересни и изпитани модели за развитие на успешен бизнес в България.
Лекторите бяха оригинални и проспериращи брандове – „5 елементс турс ООД“, „Мая крафт ЕООД“, “Локал фрутс България- Татковата градина” и много други.

След презентациите – в дискусионния панел, гостите и участниците се включиха в двустранни неформални срещи, с цел осъществяване и затвърждаване на възможностите за потенциални бизнес партньорства.

Коктейл- форумът „Сподели успеха си с нас“ даде възможност на аудиторията да получи ценна информация за техники и начини на усъвършенстване и беше изключително полезен за всички, които се стремят да работят по- ефективно.

%page На 24 Юни се състоя петото поред издание на форум-коктейл "Сподели успеха си с нас", в гр. Сливен %page На 24 Юни се състоя петото поред издание на форум-коктейл "Сподели успеха си с нас", в гр. Сливен %page На 24 Юни се състоя петото поред издание на форум-коктейл "Сподели успеха си с нас", в гр. Сливен

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)