Решения за Бизнеса Ви в условия на криза

Разработихме решения за Бизнеса Ви в условия на криза

Ние от Брейн Сторм Консулт отново сме на първия линия, за да застанем до Вас и Вашия бизнес с адекватни мерки и работещи решения. Специално за ситуацията в сегашните условия, нашият екип от професионалисти в различни сфери на икономиката, разработиха пакет от мерки насочени към оптимизация и подкрепа в условия на пандемия.

Сред възможностите за Вашия бизнес са:

 • Кредитиране на Бизнеса и изгодни условия за покупка на имот

Брейн Сторм Кредит Център е част от групата на Брейн Сторм Консулт. Компанията предлага ефективни решения и преференциални условия при кандидатстване за кредит по различни програми. Ние можем да Ви предложим работещи решения както за бизнеса, така и за крайния потребител. Работим в тясно сътрудничество с повечето акредитирани финансови институции в страната и извършваме професионално съдействие по време на целия процес по усвояване на кредита. За повече информация, посетете www.brainstormcredit.bg или се свържете с нас чрез следните контакти:

E-mail: CreditCenter@brainstorm.bg ; k.yordanov@brainstorm.bg

Тел: +359 895 538 808 и +359 2 413 08 01.

 • Оптимизация на бизнес процесите в компанията

Тук работим съвместно с адвокатско дружество „Попов, Арнаудов и партньори“, като услугата обхваща следните две направления:

 1. Подобряване на ефективността и намаляване на разходите, чрез:

 • Оптимизация на бизнес структури и процеси;
 • Оптимизация на щата и разходите за труд;
 • Финансова и данъчна оптимизация;
 • Предоговаряне на условия с контрагенти и финансиращи институции.
 1. Осигуряване на допълнителни ресурси, чрез:

 • Възползване от публични мерки за подпомагане;
 • Установяване на вземания, произтичащи от минали периоди чрез анализ на сключени договори и изпълнението по тях през последните 5 години;
 • Извънсъдебно и съдебно събиране на установените вземания.
 • Евро финансиране на проекти в условия на COVID 19

Брейн Сторм Консулт в партньорство с Гецов и партньори консултантс ЕООД, осигуряват консултантски услуги и съпорт по линия на мерките за финансиране на микро, малки и средни предприятия в контекста на COVID 19 и икономическите последствия от него.

В тази връзка Ви уведомяваме, че предстоят да стартират процедури за прием на проектни предложения по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, с които можем да Ви осигурим съдействие в процеса на кандидатстване. За повече информация следете сайта на ОПИК и се свържете с нас.

За нас е важно да бъдем отговорни и съпричастни към своите партньори. Ето защо не се колебайте да ни потърсите за индивидуална консултация и професионално съдействие. За повече информация може да използвате формата „Направи запитване“ или да ни пишете на sales@brainstorm.bg, както и да се свържете с нас на +359 2 80 99 776.