бизнес-коктейл-форум-Сподели-успеха-си

Бизнес форум „Сподели успеха си с нас“ в Пловдив завърши успешно

За четвърти пореден път събитието „Сподели успеха си с нас“ се проведе с подкрепата на финансово-счетоводна компания Брейн Сторм Консулт. Събитието съвпадна и с официалното освещаване на новия офис на компанията в града на тепетата. На 15.10.2020 г. в Мол Арена Марково Тепе представители на бизнеса от град Пловдив и региона представиха своята дейност и добри практики, за да мотивират и стимулират предприемаческия дух и амбииции.

Форумът премина повече от успешно, като започна с емоционалното и мотивиращо представяне на г-жа Камелия Терзийска, за която работата и удовлетвореността на клиентите й са се превърнали в основен двигател за професионално развитие и стремеж към надграждане. Тя сподели част от житейската си философия и отправи сериозен апел към гостите на събитието за развитието на бизнес етиката у нас и необходимостта от постоянното обучение и усъвършенстване.

Представители на бизнеса от различни браншове презентираха своите продукти и услуги, като някои от тях като фирма Ада Софт представи за първи път своя иновативен софтуер и ни разказа с нагледни примери за неговите свойства и ползите за бизнеса, с които може да допринесе. Studio Web избраха нестандартен и изключително практичен начин за своята презентация.

Други като Туристическа агенция Aratour ни представиха своята адаптивна концепция в условията на Covid 19 и сериозните последствия за туристическия бранш, които са успели да провокират у тях разработването на нови бизнес модели и развитие в нови посоки.

Адвокатска кантора Арнаудови, Попов и партньори съвместно с Брейн Сторм Консулт ни разказаха за новия си продукт – пакет от услуги за бизнеса в условията на пандемия, с което ни разкриха нови възможности и начини за подкрепа.

Сред споделилите успеха си с нас бяха още компания Анди БГ, Етап Адрес – Ваучери за храна, Бизнес сграда „Ангелов“ и ресторант C’est la Vie, фирма Импакто, хотел Чийрите, Офис Консумативи ООД, Марковстудио и разбира се мачмейкинг агенция „Идеалната половина“, както и много участници и гости на форума.

Изключително положителните отзиви съчетани с активния networking по време на коктейла след събитието са повода да отбележим, че за пореден път Брейн Сторм Консулт успя да провокира предприемаческия дух на бизнеса на местно ниво и да предизвика различни браншове към споделяне и предаване на опит. В условия на криза и предпазливост ние отново показахме, че заедно сме по-силни и сме способни да устоим на предизвикателствата.

Ето защо ние продължаваме добрите практики проверени и доказали своя успех във времете. На 17.11.2020 имаме удоволствието да Ви поканим на петия пореден бизнес форум „Сподели успеха си с нас“ в град Сливен с локация Хотел Национал Палас, зала Галерия плюс. За повече подробности следете информацията на сайта и facebook страницата ни или ни пишете на sales@brainstorm.bg