Д-р Камелия Терзийска със заслужено отличие от Business & Fashion Awards 2018

Д-Р Камелия Терзийска е победителят в категория „Финанси“ на наградите Business & Fashion Awards, които се състояха на 10 април 2019 г. На официалната церемония гостите имаха възможността да се насладят на богато меню и прекрасна атмосфера.

За трета поредна година Business & Fashion Awards раздадоха награди на най-успешните компании и брандове в бизнес сферата и модния бранш.

Д-р Камелия Терзийска, генерален мениджър на Брейн Сторм Консулт, бе удостоена със специална награда за дългогодишен успех в областта на счетоводството, бизнес консултациите, разработването на софтуерни решения и най-вече осигуряване на индивидуален подход към своите клиенти. Компанията, ръководена от нея, продължава да разширява своята дейност като предстои откриване на офис и в гр. Пловдив.

Г-жа Терзийска вярва, че успехите в професионален план са истински само, когато има с кого да ги споделим. Наскоро тя официално откри своята мачмейкинг агенция „Идеалната половинка“.

За полученото признание д-р Терзийска изказа огромни благодарности и отправи покана към всички желаещи да вземат участие в третото издание на коктейл-форумът „Сподели успеха си с нас“ като презентират своя опит и вдъхновение. Събитието, което ще се проведе през юни, има за цел да повиши информираността за възможностите пред предприемачите и да допринесе за създаване на условия за растеж на местните бизнеси. Мероприятието ще бъде предшествано от празнично освещаване на новия офис на фирмата в гр. София.