Д-Р КАМЕЛИЯ ТЕРЗИЙСКА И МИНИСТЪРЪТ НА ИКОНОМИКАТА ЕМИЛ КАРАНИКОЛОВ ВРЪЧИХА ПРИЗА „БИЗНЕС ДАМА НА ГОДИНАТА 2018“

На тържествена гала- церемония в хотел „София хотел Балкан“ бяха раздадени престижните награди за 2018 г. за изключителен принос на дамите в развитието на българския бизнес. На изисканото събитие присъстваха редица светски личности, а почетен патрон бе министърът на икономиката Емил Караниколов.

Министър Караниколов, заедно с д-р Камелия Терзийска, собственик на BrainStormConsult и „Бизнес дама на годината за 2013 и 2017“, връчиха голямата награда за вечерта. Носител стана г-жа Елена Кристиано, собственик на една от най-големите козметични компании в страната – ChristianofRoma.

„С благодарност и признателност, приемам наградата, с която ме удостои за 25 годишна успешна дейност на Christian of Roma в България”, каза г-жа Кристиано след получаването на приза.

„Тези награди не само засвидетелстват заслугите на жените в различни обществено значими сфери, но и дефинират по нов начин възможностите и представите за нежната половинка от обществото. Пожелавам Ви успех, защото България се нуждае от всички бизнес дами“, приветства присъстващите и победителката в конкурса министър Караниколов.

Д-р Камелия Терзийска също отправи поздравления: „Елена Кристиано е пример за подражание на всички бизнес дами, толкова дейна, толкова прекрасна, винаги сияеща и готова да откликне на всяко едно начинание. Пожелавам ти да продължаваш да радваш всички с красотата, която създаваш около себе си“.

„Бизнес дама на годината“ вече над 25 години отличава най-заслужилите българки на ръководни постове, а притежател и организатор на конкурса е г-н Евгени Минчев EvgeniMinchevPR.