ИНТЕРВЮ ПРЕД МЕСТНИТЕ МЕДИИ В САНДАНСКИ

Д-р Камелия Терзийска – собственик на компания Брейн Сторм Консулт с интервю пред местните медии в Сандански

Д-р Камелия Терзийска – основател и управляващ съдружник на компанията даде интервю пред местната медия sandnaski1.com и вестник “Струма“ по случай откриването на новия офис на Брейн Сторм Консулт в Сандански.

Като основен мотив за откриването на филиал в Сандански , д-р Терзийска посочи, благоприятния бизнес климат на региона и редицата компании, които имат желание да са партньори на Брейн Сторм Консулт.

Не по- малък и ключов фактор е влиянието на гръцките компании в региона, които имат нуждата от бизнес партньор като Брейн Сторм Консулт, който да помогне развитието им в България.

Именно затова и екипът, който е подбран лично от д-р Камелия Терзийска, освен с професионализъм, се отличава и с владеене на гръцки език.

Бизнесът от Сандански ще използва още една привилегия от откриването на офиса на Брейн Сторм Консулт в Сандански, а именно провеждането на форум „Сподели успеха си с нас“, на който компаниите от региона ще имат възможност да се представят пред бизнес аудитория от над 100 присъстващи. Форумът ще се състои на 15.02.2018г. от 19:30 ч. в конферентната зала „България“ в хотел „Парк Хотел Пирин.