БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ С НОМИНАЦИЯ В КАТЕГОРИЯ „КАЧЕСТВО“ ЗА ГОДИШНАТА НАГРАДА НА КОНФЕДЕРАЦИЯТА НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ И ИНДУСТРИАЛЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ /КРИБ/

За четвърта година КРИБ ще награди иновативните компании

И тази година балът на бизнес организацията ще бъде под патронажа на министър-председателя Бойко Борисов.

Връчването на големите награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България – „КРИБ – КАЧЕСТВО, РАСТЕЖ, ИНОВАЦИИ ОТ БЪЛГАРИЯ“, ще бъде кулминацията на Четвъртия годишен бал на бизнес организацията, който ще се проведе на 5 юни 2018 г. в „София Тех Парк“.

За четвърта поредна година балът ще бъде под патронажа на министър-председателя Бойко Борисов. Поканени са и всички членове на правителството, както и председателите на ключови за развитието на бизнеса парламентарни комисии. Медийни партньори на събитието ще бъдат всички медии – членове на КРИБ.

Наградите ще бъдат присъдени в категориите „Качество“, „Растеж“ и „Иновации“. Със специалната награда на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев ще бъде отличена и компанията с най-голям цялостен принос за развитието на икономиката в България.

Целта на учредените през 2015 г. награди е да се стимулира качественото и иновативно българско производство. Отличените фирми ще бъдат пример за всички, които правят бизнес в България и налагат нови, по-високи стандарти в икономиката.

Номинираните компании за наградите „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България“ за 2018 г. са 23. Те са разпределени в следните категории:

Категория „Качество“

„Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда“ ЕАД
„Асарел-Медет“ АД
„БМФ Порт Бургас“ ЕАД
„БОДУ СОД“ ООД
„Брейн Сторм Консулт-ОД“ ООД
„ВП Брандс Интернешънъл“ АД
„Зет и Ем Прайвит Ко“ ООД
„Кауфланд България“ ЕООД
„Обединена българска банка“ АД (ОББ)
„ОРКО“ ЕООД
„Томбоу България“ ООД

Категория „Растеж“

„Асарел-Медет“ АД
„Балкам Груп“ ЕООД
„БМФ Порт Бургас“ ЕАД
„карго-партнер“ ЕООД
„Минстрой Холдинг“ АД
„Обединена българска банка“ АД (ОББ)
„ОРКО“ ЕООД
„Приста Ойл Холдинг“ ЕАД

Категория „Иновации“

„БОДУ СОД“ ООД
„СИН Карс Интернешънъл“ ЕООД
„ТАЛ Инженеринг“ ЕООД
„Тангра-АВ“ ООД

Водещи на Четвъртия годишен бал на КРИБ ще са Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева. Любо Киров и група Те, както и Михаела Филева, ще бъдат в центъра на музикалната програма.

Основна част от приходите от рекламодателите на бала ще бъдат за развитието на „Академия Икономика“ – най-голямата инициатива на КРИБ в областта на образованието и професионалната подготовка на младите хора.

Платинени рекламодатели на Четвъртия годишен бал на КРИБ са компаниите: „Хювефарма“ ЕООД, „Минстрой Холдинг“ АД, „Геотрейдинг“ АД и Национална лотария.

Златни рекламодатели на бала на КРИБ през 2018 г. са компаниите: „Софарма“ АД, „Агрион Инвест“ АД и „Сиела Норма“ АД.

Сребърни рекламодатели са компаниите: „Телелинк България“ ЕАД, „Клийнтех България“ ООД, „А1 България“, „Приста Ойл Груп“, „Балкам“ АД и „Аурубис България“ АД.

Бронзови рекламодатели са компаниите: „Кока-Кола ХБК България“ ЕООД, „Централна енергоремонтна база“ ЕАД и „Инса Ойл“ ООД.

Източник: www.economic.bg