БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ- САНДАНСКИ ОРГАНИЗИРА КУРС ПО „СЧЕТОВОДСТВО НА ПРЕДПРИЯТИЕТО“

Брейн Сторм Консулт, водеща компания в сферата на финансово-счетоводните услуги, реши да сподели своя 20 годишен опит, като организира обучителен курс по „Счетоводство на предприятието „, чрез който счетоводители или мениджъри ще могат да получат професионални знания и съвети за бързото им и ефективно прилагане в практиката. Висококачественото обучение ще се води от д-р Камелия Терзийска- доктор по икономика, дългогодишен преподавател по „Международни счетоводни стандарти“, дипломиран експерт-счетоводител и регистриран одитор, председател на контролния съвет на „Института на Вътрешните Одитори в България“, активен участник в икономическия живот в страната и носител на множество награди за изключителни професионални и експертни постижения.

Курсът „Счетоводство на предприятието“ ще бъде от 60 учебни часа, от които 45 часа „Теоретична подготовка“ и 15 часа „Практическа насоченост“. Цена от 600 лева за всеки записал се участник в груповите занятия.

Заинтересованите могат да направят запитване на sales@brainstorm.bg, телефон 02/ 80 99 740 или да получат повече информация на място в офиса на Брейн Сторм Консулт в град Сандански, на адрес: ул. „Македония“ 39, офис 101.