РЕФЕРЕНЦИИ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ 

Ние сме много доволни от Брейн Сторм Консулт и благодарим за тяхната коректност, бързина и доброто сътрудничество.

Цветелина Томова, Главен счетоводител

„Ролпласт‘ ЕООД

 

Брейн Сторм Консулт работят с изключително голям професионализъм и в срок, така че да приключим, съгласно нуждите на нашата фирма. Новите колеги, които постъпват на работа , минават специално обучение и много бързо свикват да работят с продуктите на Брейн Сторм Консулт, да решават всички задачи, които имат в хода на тяхната работа.

Живко Димитров, Управител

„Крайбург България“ ЕООД

 

В лицето на Брейн Сторм Консулт сме срещнали разбиране, търсене на вариант, един интерес да го направят, така че да се постигне резултатът, който ние искаме.

Кристоф Делмас

Президент на „Илиада“ ЕООД

 

Настоящата референция се издава на Брейн Сторм Консулт в уверение на това, че компанията разполага с компетентни служители и персонал от професионалисти. Тяхната роля помага изключително много за нашата работа по модул ТРЗ на Мираж SQL. Счетовония софтуер Мираж е продукт от ново поколение, с който се работи много лесно и покрива изцяло изисванията ни за бързина и ефективност.

Препоръчваме я на други фирми и то не само от бранша.

Даниела Божкова,Управител

АБА 58

 

Настоящата референция се издава на БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ в уверение на това, че компанията разполага с висококвалифицирани кадри и компетентен персонал.  Качеството и експертността в предоставянето на  счетоводните услуги, ТРЗ и консултациите  е от изключителна важност за нашата компания, защото времето и усилията ни са насочени изцяло към същността на бизнеса ни.

С настоящата референция потвърждавам, че БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ е правилният партньор, с който бизнесът ни се развива в правилна посока.

С удоволствие бихме препоръчали услугите на компанията.

Пламен Тръпков Боев, Управител

Булстрейт ООД

 

Издаваме настоящата референция като оценка за работата на фирма Брейн Сторм Консулт в уверенеие на това, че компанията разполага с персонал от професионалисти. Ератерм тотал ЕООД  Ви благодари , че винаги сте били изключително любезни и помагате  за нашата работа, свързана с Мираж SQL. Счетовоният софтуер Мираж е направен така, че се работи изключително лесно и спокойно и покрива нашите изисквания относно съотношението между функционалности и бърза работа.

Препоръчваме я на други фирми и то не само от бранша.

Тони Конов, Управител

ЕРАТЕРМ ТОТАЛ ООД

 

Екипът на БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ е изключително квалифициран и винаги се отнася с нужното внимание и търпение към нашите въпроси. Фирма Жотри ЕООД изказва своята благодарност към екипа и в частност към продукта Мираж SQL. Бих препоръчала програмата и на други счетоводни компании.

Жоржета Тодорова, Управител

Жотри ЕООД

Настоящата референция се издава на БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ ГРУПА АД като потвърждение, че продуктът Мираж SQL е счетоводният софтуер, с който бизнесът ни върви в правилна посока.  Екипът на компанията е комбинация от експрети и професионалисти и нивото на обслужване е изключително високо.

С удоволствие бихме препоръчали Мираж SQL на компании не само от нашия бранш.

Янко Шумков, Управител

СТРЕЗА ЕООД

Екипът на БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ е изключително квалифициран и винаги се отнася с нужното внимание и търпение към нашите счетоводни и ТРЗ въпроси. Фирма СТРОИТЕЛСТВО-К ЕООД изказва своята благодарност към екипа и в частност към счетоводния отдел на БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ. Бихме препоръчали услугите на компанията и на други фирми.

Кирил  Гогов, Управител

СТРОИТЕЛСТВО-К ЕООД

Работата ми със счетоводния софтуер „Мираж“ на Брейн Сторм Консулт е наистина не като работен процес, а като приятно занимание. За краткия ми едногодишен опит с програмата не съм имала никакви затруднения при обработката на счетоводни или ТРЗ документи. Интерфейсът на „Мираж“ е напълно достъпен и приятен за използване като сам подсказва на счетоводителя коя е точната функция, която отговаря на критериите му. Изключително съм доволна, че всичко подлежи на експортиране в ексел и обработка, каквато аз искам да направя,  както и изобилието от заложени автоматични справки за засичане и корективи. Считам, че колегите са свършили страхотна работа с продукта и заслужено печелят все повече и повече клиенти на своя страна. Желая успех на всички работещи за „Мираж“ и с него.

Ивиана Младенова, Счетоводител

Нов Стандарт 2012 ЕООД