БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ АКОСТИРА ВЪВ ВАРНА

Вече 20 години, Брейн Сторм Консулт обслужва комплексно представители на малкия, средния и големия бизнес. Днес, организацията е една от водещите български компании в областта на счетоводните услуги, одита, бизнес консултациите и разработването на софтуерни решения за бизнеса.

Водещо решение за откриване на офиса във Варна е наличието на учебни заведения с висок потенциал на млади кадри, отличната инфраструктура и социална икономическа среда, както и желанието за разрастване на бизнеса на регионално ниво.

Целта на компанията е да подпомогне задържането на младите хора в града, които ще бъдат подкрепени и обучавани от техни дългогодишни служители, както и осъществяване на комуникация с нови партньори в различни сфери на дейност.

Организацията разполага с професионални специалисти за консултации в различни производствени процеси, специфични услуги и пазарни сектори. Предоставя експертно мнение и познание на международно ниво, независимо от размера на компанията Ви.

Офисът се намира в гр.Варна, р-н Приморски парк 536, № 269, ет.1(партер), офис 1.1 и създава хармонична, динамична атмосфера на работа с екип от млади и талантливи служители. Така нашите професионалисти ще бъдат още по-близо до фирмите, подсигурявайки им високо ниво на обслужване.

Oткриването ще бъде на 11.05.2017г. с церемония и много събития, организирани преди и след официалното откриване.

Брейн Сторм Консулт вярва в своите бъдещи партньори и тяхното желание да развиват бизнеса си с помощта на един сигурен експерт.